WEBINAR SERIES

Microsoft Cloud Partner Program Series

Business Optimization - 14 augustus

Wil jij je als partner onderscheiden in de markt en klanten helpen bij hun digitale transformatie? Ontdek hoe ons programma jou ondersteunt bij het optimaliseren van je business en het leveren van waardevolle cloudoplossingen.

• Verbeter je huidige IT-infrastructuur
• Bied flexibiliteit en beveiliging in de cloud
• Creëer een recurring businessmodel
• Help klanten hun doelen te bereiken

In deze OnTrack-webinar en leer je van Herman Keijzer en Daniel van Soest, hoe je met onze Microsoft Azure-services jouw klanten kunt begeleiden naar succesvolle cloudadoptie.

augustus, 2023

14

Solution Partner for Modern Work & Security - 16 augustus

Als partner speel jij een fundamentele rol in het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van modern workplace en security. Hans van der Meer nodigt je uit om meer te weten te komen en deel te nemen aan het #ModernWork partner programma. Ontdek de mogelijkheden en voordelen en vergroot je expertise!

augustus, 2023

16

Accelerate Innovation with Power Platform - 17 augustus

Steven benadrukt hoe onze klanten in een steeds meer gedigitaliseerde wereld, de behoefte hebben aan meer IT-oplossingen. Het Power Platform van Microsoft, dat bestaat uit PowerApps, Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents, stelt bedrijven in staat om de digitaliseringsslag te maken en hun bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

augustus, 2023

17

The CloudLab: Doing more with less - 18 augustus

In deze video verkent Herb Prooy van The CloudLab onderwerpen zoals Cloud Migratie en Modernisering trends, wat Azure onderscheidt, wat klanten drijft naar de Microsoft Cloud, en hoe je migratie business kunt winnen. Ook werpt Herb een blik op de incentives die je kunnen helpen bij je transformatie naar een succesvolle partner in de Microsoft Cloud wereld.
Deze webinar biedt belangrijke inzichten voor elke Microsoft Partner, of je nu al bekend bent met Cloud Migratie of je er net mee begint.

augustus, 2023

18

Tags

Area of Interest Microsoft 365
Format Online
Language English
Solution Area Cross Solution