This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

Gebruik de volgende link om een 1-op-1 gesprek in te plannen met Djoea om zo je eigen B2B social media strategie naar het volgende niveau te tillen: Hubspot meeting

Omschrijving

Waarom anderen succesvol zijn op sociale media en jij niet.
Plus een BONUS voor alle Microsoft partners in Nederland en Belgie:

Hoe je daadwerkelijk resultaat haalt met social media als B2B bedrijf? Daarover gaat dit webinar.

Volgens Social Media Examiner gebruikt 97% van de kleine bedrijven sociale media om nieuwe klanten aan te trekken, maar 85% van de ondernemers weet niet zeker welke sociale media-tools ze moeten gebruiken. Wat verontrustend is, is de statistiek dat 63% van de consumenten die online naar bedrijven zoeken, eerder klanten van merken worden met een gevestigde aanwezigheid op sociale media.

Het actief en intensief gebruiken van social media in je verkoopprocessen is niet nieuw maar ongelofelijk effectief (mits je het goed aanpakt).

Want wist je dat:

90% van de beslissers zegt niet te reageren op koude acquisitie
75% van de kopers in de B2B markt social media gebruikt om op de hoogte te blijven
Dit betekent dat beslissers moeten weten dat je bestaat, weten wat je doet en geïnspireerd zijn door je verhaal. En laat social media nou het middel zijn waarlangs je dit gratis en voor niets kan doen. Maar hoe dan?

In razend tempo word je door onze social selling specialist Djoea van Zanten, meegenomen langs de verschillende fases van het koopproces ‘in de nieuwe wereld’. Hij laat je zien hoe je dit praktisch kan toepassen voor je eigen onderneming.

Je leert hoe je:

Je doelgroep bereikt.
Je naambekendheid en invloed vergroot
Leads genereert
Valkuilen van social media vermijdt
...en uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen.

BONUS: Namens Microsoft krijgen de deelnemers van dit webinar een gratis "Online Presence Assessment" aangeboden t.w.v. €100,-. Deze tool kijkt naar je online sales en marketing kanalen en vertelt je in detail wat je kunt doen om deze te maximaliseren. Neem deel aan dit webinar en je ontvangt deze BONUS GRATIS.

Speaker

  • Djoea van Zanten

    Djoea van Zanten

    B2B Marketingstrateeg
    Make Marketing Magic

Tags

Area of Interest Cross Solution
Language Dutch
Solution Area Cross Solution