This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

Omschrijving

In dit webinar leer je hoe je, als IT bedrijf, jouw website kan optimaliseren tot een dynamische lead machine. Na dit webinar weet je welke tips & tricks jij direct kan toepassen om ook kwalitatieve leads uit je website te krijgen.

Ben jij, net zoals vele andere IT bedrijven, nog niet goed in staat om website bezoekers te converteren naar leads? En wil je een paar quick wins welke gelden voor het gros van de IT bedrijven in de B2B? Dan is dit webinar voor jou.

In het afgelopen jaar hebben wij voor meer dan 1000 IT bedrijven, waaronder veel Microsoft Partners, de digitale marketing volwassenheid gecheckt. In deze check beoordelen wij, op basis van 200 verschillende elementen, de website, van het IT bedrijf dat in de zakelijke markt actief is.

De meeste quicks wins en verbetermogelijkheden blijken hetzelfde te zijn voor het gros van de meer dan 1000 IT bedrijven.

Tijdens dit webinar deel ik deze learnings met je waarmee jij jouw website kan omtoveren van een statisch business kaartje tot een digitaal sales kanaal welke marketing gekwalificeerde leads oplevert.

BONUS: Namens Microsoft krijgen de deelnemers van dit webinar een gratis "Online Presence Assessment" aangeboden t.w.v. €443,-. In deze assessment kijken wij je online sales en marketing kanalen en vertellen je in detail wat je kunt doen om vanaf twee weken al meer uit je kanalen te halen. Neem deel aan dit webinar en je ontvangt deze tool en advies GRATIS.

Speaker

  • Youri Kuper

    Youri Kuper

    Partner
    Make Marketing Magic

Tags

Audience Sales
Area of Interest Microsoft Azure
Language Dutch
Solution Area Modern Work